Xella Kalkzandsteenfabriek van Herwaarden B.V. over op LED

Xella Kalkzandsteenfabriek van Herwaarden B.V. over op LED verlichting van Velectra.nl

over xella:

Xella staat bekend om het produceren en leveren van kalkzandsteen en cellenbeton voor de bouwsector.
Silka kalkzandsteen

De dragende kracht van comfortabele gebouwen

Silka kalkzandsteen is een massief, natuurlijk materiaal, gemaakt van zand, kalk en water. Deze samenstelling geeft Silka producten unieke eigenschappen en verwerkingsvoordelen. Hierdoor bouwt u met Silka snel, goed, flexibel en arbeidsvriendelijk. Voor elke uitdaging is een Silka oplossing, van woningbouw tot renovatie en van utiliteitsbouw tot budgetsector.

De productie van Silka vraagt relatief weinig energie, er komen geen schadelijke stoffen vrij en het materiaal is volledig recyclebaar. Bouwen met kalkzandsteen betekent dan ook bouwen met een duurzaam materiaal


Meer dan 240 LED armaturen binnen en buiten verlichten het terrein en de fabriek van binnen.
Zowel de mastverlichting is vervangen. In de oude situatie waren er armaturen van 400w gasontlading, deze zijn vervangen voor een 166watt led armatuur.
Ook zijn de geverarmaturen vervangen. dit zorgt voor meer licht en dus een veilige en goed verlichte werkplek.
Vele complimenten heeft Velectra vanuit de medewerkers en directie ontvangen.

De kantoren waar eerst tl-verlichting zat is geheel vervangen voor de nieuwe led panelen van velectra met een urg19, welke er voor zorgt dat men niet verblind raakt maar wel een zeer goed verlichte ruimte heeft.

In de fabriek zelf zijn ongeveer 180 stuks spat-waterdichte LED armaturen geplaatst, het Model River van Velectra van 6900 en 10.000 lumen in 4000k. Dit heeft gezorgd voor veel en vooral goed licht met een besparing van meer dan 65% tov de oude verlichting.

Alle verlichting van velectra die zijn toegepast voldoen aan de EIA aftrek en heeft de gebruiker/investeerder belastingvoordeel mee. Dit kan oplopen tot wel duizenden euro’s voordeel door gebuik te maken van deze kwaliteitsproducten die aan de eisen voldoen.
Heeft u ook een project.

Neem gerust contact met ons op.