Verlichting bedrijfshal en kantoor in led Brouwers installatiebedrijf

Verlichting bedrijfshal en kantoor in LED Brouwers installatiebedrijf. Geadviseerd door Velectra en uitgevoerd door Brouwers zelf!
Sinds 1995 zijn Frank en Jeroen Brouwer hun installatiebedrijf vanuit huis en garage gestart. Langzaam is het bedrijf gegroeid, en zo ook het aantal medewerkers. Alle medewerkers zijn stuk-voor-stuk gemotiveerd en ervaren vakmensen. Brouwer Installatiebedrijf is voorloper in het ontwerpen en aanleggen van duurzame installaties. Door middel van een analyse te maken kan men de bespaar kansen overwegen met de daarbij behorende investeringen. In de 2016 is Velectra gevraagd om opnieuw het lichtplan te bekijken voor het kantoor de werkplaats en het magazijn. Voor het kantoor is o.a. gekozen voor de VEL indirect inleg led systeem. Voor de werkplaats en het magazijn is gekozen om de bestaande armaturen te voorzien van de nieuwste Blueline led tubes met 150 lumen per watt, dit product is mede ontwikkeld door Velectra.

Heeft u nou zelf ook een project die gedaan moet worden? neem gerust een kijkje op onze site voor de vele voordelen die u tegemoet ziet. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 0252-534867 of mail gerust naar info@velectra.nl. U kunt natuurlijk voor persoonlijk advies ook even langskomen bij onze showroom aan de Weerlaan 2 in Hillegom!