Oogheelkundig centrum te Warmond over op LED van Velectra

Oogheelkundig centrum te Warmond over op LED van Velectra.

Het bestaande oogheelkundig centrum in Warmond is uitgebreid. In samenwerking met TORDOIR VAN DEN BERG ARCHITECTEN heeft Velectra de oogkliniek voorzien van prachtige LED verlichting. Velectra heeft een lichtplan gemaakt en laboratorium armaturen geleverd zodat ook oogheelkundig centrum te Warmond goed verlicht en veilig verlicht is en dat ook nog eens energie besparend door de nieuwste LED technologie van Velectra.

De montage en de installatie is uitgevoerd door Janssen ETB uit Noordwijkerhout.

Over oogheelkundig centrum Warmond:

Oogheelkunde Rijswijk is een zelfstandige oogheelkundepraktijk met locaties in Rijswijk en Warmond. We zijn gespecialiseerd in staaroperaties (cataractoperaties), maar u kunt voor een groot aantal onderzoeken, behandelingen en operaties bij ons terecht. Al onze behandelingen zijn dagbehandelingen, wat inhoudt dat u dezelfde dag naar huis mag en een verblijf in het ziekenhuis niet nodig is.

De missie van Oogheelkunde Rijswijk is het bieden van hoogwaardige oogheelkundige, verzekerde zorg in dagbehandeling met een korte behandeltijd, wachtlijst en wachttijd. Deze hoogwaardige oogheelkundige zorg richt zich zowel op specialisatie in cataractoperaties, als op de algemene oogheelkunde.