LED in werkplaats en magazijn oppervlakte van 2400m2 gerealiseerd bij Bentvelzen & Jacobs

Bentvelzen & Jacobs over op LED van Velectra.

 

Velectra heeft de levering en advies gegeven aan bentvelzen & Jacbos om over te stappen naar LED verlichting.

Met de vloeroppervlakte van 2400m2 van hun werkplaats / magazijn was het zeer verstandig om eens te onderzoeken wat de verschillen zijn met de oude TL verlichting naar LED.

In de oude situatie hingen er 6 lichtlijnen met conventionele 36w Tl-armaturen welke gezamenlijk een totaal verbruik hadden van 19.000watt per uur. Dat is een flink verbruik en was er spraken van een matige lichtopbrengst.

Nu is er in de nieuwe situatie gekozen om deze te vervangen voor 6 stuks mooie LED lichtlijnen van Velectra, welke zijn voorzien van Philips LED technologie welke zorgt voor een goede lichtopbrengst en zorgt voor een prettige werkomgeving. Hierdoor kan te bedrijf weer jaren vooruit.

Het totaal verbruik in LED is terug gebracht naar 3450 watt en is een besparing van 15.550 watt per uur. Dit is een flinke besparing van 5,5 x zuiniger dan de oude Tl-verlichting.

Reden genoeg om over te stappen naar LED van Velectra.

Ook interesse? laat het ons weten en wij komen kijken wat voor u een goede optie is om LED toe te passen, immers is elke situatie en wensen van de klant anders. wij helpen u graag in uw situatie om uw ruimte op een duurzame manier goed te verlichten.

Over Bentvelzen & Jacobs:

Met meer dan 50 jaar ervaring in duurzame slooptechnieken zijn wij inmiddels binnen elke branche werkzaam geweest. Van het slopen van energiecentrales, woningcomplexen tot historische gebouwen; elk project vraagt om een individuele aanpak èn uitvoering. Wij beheersen alle facetten van sloop- en saneerwerk waardoor opdrachtgevers het van start tot finish aan ons over kunnen laten. Altijd gecoördineerd vanuit één aanspreekpunt. Dat daarbij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal staat spreekt voor zich.

Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken, “Basis vóór succes”!

meer weten? Bezoek even de website.

http://www.bentvelzen-jacobs.com